Crypto επισκόπηση αγοράς: Λόγοι πίσω από την πτώση BTC

November 28, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Crypto επισκόπηση αγοράς: Λόγοι πίσω από την πτώση BTC

Η αξία του Bitcoin έχει μειωθεί από γύρω από 14% από την πρόσφατη αιχμή της, και άλλα σημαντικά cryptos έχουν ακολουθήσει το κοστούμι, που κροταλίζει ένα υψωτικό τρέξιμο. Η τιμή του Bitcoin αιωρήθηκε περίπου $57.000 την Πέμπτη, το χαμηλότερο επίπεδό της από τα μέσα Οκτωβρίου, μετά από εν συντομία να πέσει κάτω από $56.000 μία ημέρα νωρίτερα.

Μέχρι στιγμής αυτό το μήνα, η αξία BTC έχει μειωθεί από 6%, αφήνοντας τους επενδυτές αβέβαιους για το πόσο βαθιά η πτώση μπορεί να πάει. Η πλεονεκτική θέση μου ως κεφάλι δημόσιων σχέσεων μιας μεγάλης crypto ανταλλαγής επιτρέπει σε με για να δει την αγορά από τον εσωτερικό και τι συμβαίνει σήμερα είναι πολύ παρόμοια με αυτό που συνέβη στο παρελθόν. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι ακριβώς ένα pullback δεδομένου ότι Bitcoin συλλέγει τη δύναμη πρίν κάνει το επόμενο πήδημά του στις νέες ψηλά.

 

Εντούτοις, η τιμή Bitcoin έχει μειωθεί εντυπωσιακά τις τελευταίες εβδομάδες από την αιχμή σχεδόν $69K που έφθασε νωρίτερα αυτό το μήνα, θέτοντας το θέμα γιατί η προηγούμενη διόρθωση πήρε το λιγότερο χρόνο και δεν ήταν όπως αυστηρή.

 

Τι έχει αναγκάσει Crypto για να πέσει;

Η κατάδυση crypto στις τιμές μπορεί να αποδοθεί στους πολλαπλάσιους παράγοντες. Μεταξύ τους είναι το Επιτροπή Κινητών Αξιών και Συναλλάγματος (SEC) που απορρίπτει ένα bitcoin ETF, το οποίο θα είχε δει πιθανώς τα δισεκατομμύρια των δολαρίων που χύνονται στην αγορά cryptocurrency.

Επιπλέον, η Κίνα σφίγγει το πιάσιμό της στη μεταλλεία Bitcoin, λέγοντας θα εξετάσει τις «σωφρονιστικές αξίες ηλεκτρικής ενέργειας» μερικών crypto ορυχείων ως τμήμα της επόμενης φάσης καταστολών της.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden υπέγραψε έναν λογαριασμό υποδομής $1,2 τρισεκατομμυρίων την προηγούμενη εβδομάδα, ο οποίος περιλαμβάνει τις διατάξεις που θα μπορούσαν να έχουν τις φορολογικές επιπτώσεις crypto στους επενδυτές.

 

Επιπλέον, πιστεύω ότι η αυξανόμενη πίεση πώλησης και κέρδος-λήψη είναι οι άλλοι συμβάλλοντας παράγοντες. Δοκιμάζουμε crypto το φυσικό κύκλο. Όποτε τα προτερήματα φθάνουν στα υψηλότερα σημεία τιμής, οι άνθρωποι εκποιούν τα προτερήματά τους. Εντούτοις, οι μεγάλες πωλήσεις μπορούν να οδηγήσουν στην πτώση της αξίας.

 

Το Cryptocurrencies έχει χτυπηθεί επίσης από ένα ενισχύοντας δολάριο, το οποίο είναι πάντα ένας αρνητικός παράγοντας.

Το Ned Segal, CFO του πειραχτηριού, έκανε επίσης τις αρνητικές παρατηρήσεις για το cryptocurrency, το οποίο μπορεί να είχε επηρεάσει την αγορά. Σύμφωνα με τον, η επένδυση των μετρητών crypto στα προτερήματα δεν είναι σε αυτό το σημείο σοφή.

Επομένως, δεν είναι καμία έκπληξη ότι ο Crypto δείκτης φόβου & πλεονεξίας δείχνει ότι το συναίσθημα αγοράς, που ήταν ουδέτερο την προηγούμενη εβδομάδα, είναι τώρα στο έδαφος «φόβου» με μια ανάγνωση του 32/100 από το γράψιμο.

Εντούτοις, δεν υπάρχει κανένας λόγος που εκπλήσσεται από την αστάθεια Bitcoin, έχοντας κατά νου έχει παρουσιάσει σταθερή άνοδο στην αξία με τον καιρό.

Φαίνεται όπως Bitcoin είναι στο δρόμο του να αναπηδήσει πίσω στα νέα αρχεία τιμών. Ακόμα, ακόμα κι αν βλέπουμε μερικά σημάδια της αποκατάστασης, είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσει για μια πλήρως αναπτυγμένη υψωτική τάση.

Ο μέσος κατευθυντικός δείκτης (ADX) που μετρά τη δύναμη τάσης στέκεται αυτήν την περίοδο σε 13,26, δείχνοντας μια αδύνατη τάση. Σκέφτομαι ότι οι ταύροι είναι πάρα πολύ κουρασμένοι και χρειάζονται κάποιο χρόνο να ανακτήσουν και να παγιώσουν.

 

 

Το επόμενο επίπεδο αντίστασης, κατά τη γνώμη μου, είναι $60K. Αφότου σπάζει η τιμή BTC μέσω του, μπορούμε να αναμείνουμε την επιταχυνόμενη αύξηση και τα νέα ύψη.

Τι είναι επόμενος για BTC;

Ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων και οι επιχειρήσεις γίνονται εκτεθειμένοι σε Bitcoin. Κατά συνέπεια, σύμφωνα με τα έγγραφα που αρχειοθετήθηκαν με το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Επιτροπή Κινητών Αξιών και Συναλλάγματος (SEC), ο Morgan Stanley πρόσθεσε 1,5 εκατομμύριο μετοχές της εμπιστοσύνης Grayscale Bitcoin (GBTC).

Διάφορες επενδυτικές εταιρείες άρχισαν crypto στους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της Goldman Sachs, του αυλακώματος της JPMorgan, και των φρεατίων Fargo. Με τις τοπ εξελίξεις cryptocurrency όπως το Ελ Σαλβαδόρ που δέχεται Bitcoin ως νομική προσφορά, την έναρξη των πρώτων μελλόντων ETF Bitcoin, και το τέσλα και MicroStrategy που προσθέτουν τις επιφυλάξεις Bitcoin στους ισολογισμούς τους, φαίνεται πολύ πιθανό ότι η εκθετική αύξηση crypto της υιοθέτησης θα οδηγήσει τις αυξήσεις τιμών για Bitcoin και άλλα σημαντικά νομίσματα.

Τοπ μηνιαίοι Gainers

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 30 ημερών, το διαστημικό Χ (MPX) νόμισμα του Άρη ήταν ο τοπ εκτελεστής που κάνει ζαλίζοντας 1.447.841,08% μηνιαίο κέρδος. Κατά την διάρκεια του γραψίματος, έκανε εμπόριο σε $0,000007489, επάνω από 460% σε μια ημέρα. MPX είναι ένα cryptocurrency που στοχεύει στην παροχή της κύριας παραγωγής Musk Elon στο πρόγραμμα του Άρη.

 

Το Dogebonk (DOBO), ένα σημείο στην έξυπνη αλυσίδα Binance (BSC) με τις αντιπληθωρικές ιδιότητες και η αυτόματη παραγωγή παραγωγής, ήταν η δεύτερη κορυφή εκτελώντας altcoin, ταχυδρομώντας ένα μηνιαίο κέρδος 11.823,12%. Κυκλοφόρησε στο εμπόριο στο τέλος σε $0,0000003291, κάτω από κοντά 8,7% σε 24 ώρες.

 
Η ηλιακή ενέργεια (SEG), ένα αντιπληθωρικό σημείο BEP20 από την έξυπνη αλυσίδα Binance που στόχευσε στη δημιουργία των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας στη Βραζιλία, ήταν τρίτος τοπ gainer για τις τελευταίες 30 ημέρες, που τοποθετεί ένα μηνιαίο κέρδος 12.431,32%. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 24 ωρών, μειώθηκε από 74,70% σε $0,0008315 εντούτοις.
 
Το νόμισμα για να αλιεύσει (CTFT) ήταν τέταρτος τοπ gainer, που χαρακτηρίζει έναν μήνας--μήνα 9,131.47% κέρδους. Επιτέλους ο έλεγχος, αυτό έκανε εμπόριο σε $1,40, επάνωαπό 85,70%%σε24ώρες.
 
Ο επόμενος καλύτερος-εκτελεστής ήταν νόμισμα χρηματοδότησης Arbis (ARBIS), κάνοντας ένα κέρδος 4,112.74% κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 30 ημερών. Κατά την διάρκεια του γραψίματος, ανήλθε από 21,66% στις τελευταίες 24 ώρες σε $0,0005518.
 
 
Μαζί με άλλους τοπ εκτελεστές, FarmerDoge (ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ) έκανε τα καταπληκτικά μηνιαία κέρδη, που αυξάνονται πάνω από 3,844.38% τις προηγούμενες 30 ημέρες. Κατά την διάρκεια του γραψίματος, ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ που κυκλοφορεί στο εμπόριο $0.008346, ελαφρώς κάτω από 1,7% στις προηγούμενες 24 ώρες.
 
 
Παρακαλώ σημειώστε, ότι αυτό το άρθρο τελείωσαν την Τρίτη, και η κατάσταση να έχει αλλάξει από τότε. Αυτό το υλικό αρχικά εμφανίστηκε σε Cointelegraph